Unik faglig kompetanse – bredt spekter av kunder

Vi har vært i bransjen i over 30 år og har solid erfaring innen et bredt spekter av tjenester. Vi tømmer blant annet septiktanker og sandfang og spyler tette rør og avløp. Vi leverer rørtjenester som rørinspeksjon, der vi sjekker rørenes tilstand. Vi behandler farlig avfall, og sanerer og fjerner oljetanker. Som en av få aktører i markedet har vi flere vakuumgravere, som benyttes der gravemaskin ikke kommer til på grunn av kabler, rør, og vanskelig fremkommelighet. Du kan lese mer om tjenestene våre her.

Vi har et bredt kunderegister bestående av private, boligbyggerlag, borettslag, industri, bensinstasjoner, rørleggere, og entreprenører og mange andre bransjer. Den brede kundesammensetningen har bidratt til å gi oss unik kompetanse på mange områder.

Norva24 Øst har avdelinger på Fagerstrand og Vinterbro og betjener Oslo-området.

Bemannet vakttelefon døgnet rundt

Ved akutte situasjoner er det kritisk å få rask hjelp for å løse problemet og eventuelt begrense skadene. Norva24 Øst har til enhver tid folk på jobb som er klare til å rykke ut for å hjelpe deg på kort varsel. Vi er tilgjengelige på vår vakttelefon 24/7 – 365 dager i året.

Ved større oppdrag kan vi allokere store ressurser i løpet av meget kort tid.

ISO-sertifisert

Å være en del av en større organisasjon sikrer at vi har ressurser og kompetanse til å etterleve alle offentlige lovpålagte krav i bransjen. Norva24 Øst ble ISO-sertifisert i 2019 innenfor ISO 9001/14001, og er godkjent og kvalifisert i de fleste anbudsportaler.

Vakttelefon: 22 30 00 37

Vi er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!