Aqua Power har eksistert siden 1982, hvor vi startet opp som en leverandør av høytrykksspyling. Siden den gang har vi utvidet vårt virke med blant annet slamsuging, rørinspeksjon, tørrsuging, tankrens og innsamling av spesialavfall.

Aqua Power holder til på Vinterbro, hvor også vår avdeling Norsk Vacuumgraving har tilholdssted. Vacuumgraving er unik i den forstand at den tar over jobben for den ordinære gravemaskinen, der denne ikke kommer til, eller det er for mye kabler eller rør. Dette er et relativt nytt konsept her i landet hvor Norsk Vacuumgraving er markedsleder.

Aqua Power AS og Sandnes Transport AS er fusjonert og blitt en del av Norva24. Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service overfor alle våre kunder. Samtidig er vi stolte over å ha blitt en del av Norva24, som gjør at vi kan tilby våre kunder enda flere tjenester og enda bedre service.

I forbindelse med fusjonen har vi beholdt Sandnes Transport sitt orgnr og endret fakturanavn til Norva24 Øst AS og fakturaadresse til Kongeveien 127, 1407 Vinterbro.

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!