En egen kombibil (t.h) er satt opp for å kunn gå på rent vann.
Vi i Flagstad As er blitt en del av Norva24! Samme folka, service og kvalitet som tidligere!

Vi hjelper hedmarkingene
– ALLTID!

I over 60 år har vi i Norva24 Flagstad levert tjenester til fylkets innbyggere og bedrifter. Årlig inspiserer og spyler vi milevis med rør, tømmer flere tusen kubikk med fett, sand og septik – i tillegg til en rekke andre tjenester. Vi kjenner gamle Hedmarks «undergrunn» som vår egen lomme, og hjelper deg raskt og effektivt.

Våre folk er raskt på plass når du trenger oss.

I ryggen har vi hele Norva24–teamet, med rundt 1400 ansatte, masse spesialkompetanse og 600 spesialbiler. Alt tilgjengelig for deg om du skulle trenge det. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor – eller vanskelig.

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme Tok kontakt om ønsket oppdrag, ble raskt oppringt for bekreftelse av oppdrag. Kom 2 hyggelige og effektive karer. Utførte oppdraget raskt, effektivt og med god kvalitet. Takk for god hjelp
Veldig kjapp respons, finnes aldri ett problem for disse og alt er løsbart! Derfor bruker jeg de også når jeg står fast👍
Føltes veldig seriøst og profesjonelt
Rehabilitere hovedledning. Gutta kom på morgenen begynte prosessen, rigget utstyr og satte i gang blåste ut hele strømpen men den herdet ikke på første forsøk og ikke på andre heller. Så kom avgjørelsen den må ut igjen, så begynte den lange prosessen med og få strømpen ut igjen. Jeg gikk inn kl 0.30 og jeg fikk sms kl 02.15 at den var ute. Jeg har lest på bilene vi hjelper og det som mangler er. VI GIR OSS ALDRI. Tusen takk. Dere er utrolige! Mannen i kummen og den tålmodige lastebilsjåføren og lederen. Velger ikke og bruke navnene av hensyn til personvern. Et firma som ikke stikker før jobben er gjort.