Septik og Miljøservice ble etablert i 1919, en familiebedrift som i generasjoner har videreført de stolte tradisjoner innen faget. Vi startet opp med septik- og miljøtejenester levert med hest og kjerre. Nå leverer vi våre tjenester til et mangfold av kunder, fra private hytteeiere, bedriftskunder og interkommunale selskaper.

Septik & Miljøservice AS er fusjonert med Spyleteknikk AS og blitt en del av Norva24, og begge er samlokalisert i nye moderne lokaler på Nordre Fokserød 21 i Sandefjord.
Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service overfor alle våre kunder. Samtidig er vi stolte over å ha blitt en del av Norva24, som gjør at vi kan tilby våre kunder enda flere tjenester og enda bedre service.

I forbindelse med fusjonen har vi beholdt Spyleteknikk sitt orgnr og endret begge selskapers fakturaadresse til Spyleteknikk AS og fakturaadresse til Nordre Fokserød 21, 3241 Sandefjord.

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!

Vi gjør oppmerksom på at vårt ordinære telefonnummer besvares i kontortid på hverdager mellom 07.00 – 15.30.
Etter 15.30 på hverdager og alle helgedager settes du automatisk over til vakttelefon. Vakttelefon ivaretar nødvendige bestillinger, og ikke spørsmål om fakturaer, avtaler eller andre administrative forespørsler.