Sindre og hans dyktige kolleger foretrekker moderne utstyr som gir et grønnere avtrykk!

Vi hjelper sørlendingene – ALLTID!

I over 50 år har vi i Norva24 Sørmiljø) levert tjenester til distriktets innbyggere og bedrifter. Årlig graver, inspiserer og spyler vi kilometervis med rør, behandler over 10 000 tonn med oljeforurenset masse, samler inn over 1.5 millioner liter olje og har fjernet over 15 000 m3 fett fra fettutskillere rundt omkring i kommunene – i tillegg til en rekke andre tjenester. Vi kjenner Agders «undergrunn» som vår egen lomme, og hjelper deg raskt og effektivt.

Vi har eget godkjent refusjonsanlegg for spillolje. Tankanlegget har en kapasitet på 750 m3

I ryggen har vi ellers hele Norva24–teamet, med rundt 1700 ansatte, masse spesialkompetanse og 600 spesialbiler. Alt tilgjengelig for deg om du skulle trenge det.

Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor – eller vanskelig.

Fantastisk service og godt utført oppdrag, kvalitet i arbeid og riktig kompetanse med riktig utstyr! Veldig positive og hyggelige ansatte.
Tørrsuging av pukk rundt basseng!
Ikke alltid billigste tilbyder, men veldig god til å følge opp! Som kunde er du garantert leveranse med god kvalitet, av hyggelige og kvalifiserte operatører, som gir godkjent dokumentasjon på utført arbeid.
Fjerning av farlig avfall!
Came same day, opened a clogged waste water drain pipe, cleaned up. Polite and friendly operators
Tett avløpsrør for avløpsvann!

 

 

 

Ordinær prisregulering

Kjære kunde!

Gjeldende fra 01.01.2024 reguleres veiledende priser med 8,4 % iht SSB 12535 Totalkostnadsindeks for lastebiltransport- Alle transporttyper.