Vi har kunder i hele fylket og har derfor endret navn til Norva24 Vestfold f.o.m. 01.03.2024

Vi hjelper Vestfolds innbyggere – ALLTID!

I over 100 år har vi i gamle Spyleteknikk og Septik og Miljøservice (nå Norva24 Vestfold) levert tjenester til distriktets innbyggere og bedrifter. Årlig graver, inspiserer og spyler vi kilometervis med rør, fjerner over 10 000 m3 fett og olje, 24 000 m3 septik og 100 tonn sand – i tillegg til en rekke andre tjenester. Vi kjenner Vestfolds «undergrunn» som vår egen lomme, og hjelper deg raskt og effektivt.

Våren er i anmarsj og vi skal tømme 100-vis av fulle tanker på hytter, privatadresser og næringseiendommer. Full tank, tette rør eller skitten vegg? Vi kontrollerer, vedlikeholder og rydder opp. Vi tømmer der det er fullt, åpner der det er tett eller spyler der det er skittent. Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!

I ryggen har vi hele Norva24–teamet, med rundt 1700 ansatte, masse spesialkompetanse og 600 spesialbiler. Alt tilgjengelig for deg om du skulle trenge det. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor – eller vanskelig.

Svarer raskt på henvendelser og gir gode tilbakemeldinger og ikke minst kommer til avtalt tid . Vi er veldig godt fornøyd med deres tjenester!
Stor campingplass i Vestfold
Ringte angående tett sluk i dusj og toalett. En halvtime senere kom det en hyggelig kar å løste problemet på kort tid. Tipp topp service 👍🏽👍🏽
Tett sluk til besvær!
Bestilte online, rask tilbakemelding. Var dessverre fullt på dagtid så måtte ha vakttids besøk som gjorde det litt dyrere. men problem ble løst og det var det viktigste!
Opplevelse på familiehytta etter at ungdommen hadde reist!
Veldig smidig bestilling av oppdrag, og utførelsen er like smidig. Hvis problemer oppstår så har de solid kompetanse og fagkunnskap til å løse det meste. Anbefales!
Problemer med innvendig rør i enebolig!