Norva24 Birkeland inviterte Thorvald og mor på besøk i Sløvåg, der Thorvald fikk prøvesitte alle bilene han ville.

I august i år tikket det inn en melding til KHMS-ansvarlig Jostein Duesund i Norva24 Birkeland.

Meldingen var fra en mor som ønsket å takke for at Norva24 Birkeland gjør dagene til hennes eldste sønn mye bedre.

Thorvald på 8 år liker seg ikke så godt på skolen. Han er mer praktisk anlagt og synes ikke at teoriundervisning er noe særlig. Det er mye gøyere å jobbe hjemme på gården, sitte på med pappa eller bestefar i traktoren, og kanskje få holde i rattet selv også. Får han et verktøysett i hendene er det vesentlig mye kjekkere enn å sitte bak en pult på skolen.

For å komme seg til skolen må Thorvald ta skolebussen. Han stiller seg derfor opp i veikanten sammen med far eller mor for å vente på bussen som skal frakte ham til skolen, der han som sagt ikke liker seg så godt.

Det er der Norva24 Birkeland og sjåfør Torbjørn Midtbø kommer inn i bildet. Som oftest, men ikke hver dag, passerer Torbjørn busstoppet der Thorvald venter på bussen. Torbjørn er en trivelig kar, slik sjåfører som oftest er. Han har bitt seg merke i gutten som står der i veikanten og venter og har lagt seg til vanen med å blinke med lysene, vinke og gi et raskt støt i fløyten.

Uten at de fysisk har møtt hverandre, har Thorvald og Torbjørn blitt bestevenner. Det var grunnen til at meldingen tikket inn – mor er kjempeglad for at sønnen har fått seg en bestevenn!

Norva24 Birkeland inviterte Thorvald og mor på besøk i Sløvåg, der Thorvald fikk prøvesitte alle bilene han ville. Han fikk seg også en kjøretur med en kombibil – en stor begivenhet for den vesle gutten.

Nå nærmer det seg jul. Thorvald har tenkt på bestekompisen sin og hva han kan gjøre for ham. Det ble en tur på Biltema sammen med mor, for å kjøpe julegave til Torbjørn. Gaven ble overlevert Torbjørn, som nå har en ekstra god grunn for å glede seg til jul.

En ting er i allefall sikkert. Torbjørn kommer til å fortsette med å blinke med lysene, vinke og tute hver gang han passerer Thorvald som venter på bussen!

 

Bestill her