Europas høyeste fjordutsikt fra bilveg – 1500 moh. Frisk fjelluft, utsikt over snødekte fjell, og Geirangerfjorden. Alt dette kan du få oppleve på Dalsnibba. Les mer om historien her; https://dalsnibba.no/historia/

Spesielt for i år, hva gjelder Geiranger, er de utallige tabloide overskrifter rundt kommende bryllupsfeiring, hvor Märtha Louise og Durek Verrett skal gifte seg på Hotel Union i Geiranger i slutten av august.

Generelt er Geiranger en av Norges største turistattraksjoner, hvor over 200 000 personer i året tar turen til Nibbevegen og Dalsnibba. Det de får oppleve der, er resultatet av godt entreprenørskap, ukuelig pågangsmot og sterk vilje til å skape en unik opplevelse for alle som besøker «bygda».

I 2004 stod et nytt og moderne servicebygg med butikk og toalett klart på toppen. Det har ein spesiell arkitektur som speiler det vakre høgfjellsområdet rundt.

Vi i Norva24 Miljøservice er stolte over å bidra til at alle hundretusener av besøkende får en god opplevelse i, at de kan benytte Dalsnibba sine moderne toalettfasiliteter. Når våre dyktige operatører i tillegg er heldig med været, finnes det jo ikke bedre arbeidsplass, når en venter på at tankene skal bli fulle. Norge og Norva24 leverer!