Norva24 styrker tilstedeværelsen på Nordvestlandet. Erik Refvik (28) er nylig ansatt som salgs- og driftsleder, og skal styrke kontakten med markedet gjennom avdeling Møre. 

Norva24 styrker tilstedeværelsen på Nordvestlandet. Erik Refvik (28) er nylig ansatt som salgs- og driftsleder, og skal styrke kontakten med markedet gjennom avdeling Møre. 

Norva24 er i ferd med å ruste opp og styrke sitt tilbud på Nordvestlandet. Dette er mannen som får mye av ansvaret for den jobben. 

Erik Refvik (28) har i midten av januar begynt i den nye stillingen som salgs- og driftsleder i Norva24 Miljøservice avdeling Møre. 

– Veldig, veldig spennende, dette. Jeg gledet meg stort til å begynne, og enda mer etter den første uka. Norva24 er et veldig sterkt kompetansemiljø, både lokalt og i konsernet. Jeg er glad for å ha fått denne muligheten til å bringe den kompetansen ut i markedet, og til å gjøre Norva24 Miljøservice til en sterkere aktør på Møre, sier Erik Refvik. 

Hus fra 1800-tallet

Han er født og oppvokst nordfjording, og har bodd i Ålesund i ti år. Med samboer og to små gutter på to og fire år blir det mye glad-hektiske dager i vekslingen mellom jobb og hjemmefronten. 

– Midt oppe i småbarnstida har vi også renovert et hus fra 1800-tallet. Det har vært lite fritidsproblemer i det siste, humrer nordvestlendingen. 

Ellers er han glad i idrett, og har lav terskel for å ta en løpeøkt. Denne våren har han meldt seg på til Bergen City Marathon som årets første høydepunkt på den fronten, i slutten av april. Han er glad i fotball, og sterkt engasjert i nordmenn som gjør det godt i utlandet. 

– Der er det så mange at det har blitt en utfordring å følge med etterhvert, ler han. 

Erik Refvik kommer fra TKP Ultrahøytrykk, et selskap i Ålesund først og fremst spesialisert innen overflatebehandling av skip og båter. Derhar han de siste tre årene har vært salgs- og markedssjef. I praksis sto han for mye av driften, i tett samspill med eieren som styrte verkstedet. 

Tømrer, elektro og høytrykk

Erik er utdannet tømrer. Den praktiske forståelsen og eller en sterk teknisk interesse hadde han med seg da han tidlig kom inn i salg i eletrobransjen. Der gikk han gradene fra selger til NK varehussjef, inntil turen gikk til TKP Ultrahøytrykk. 

Daglig leder Torstein Breivik i Norva24 Miljøservice er glad for å ha fått en kompetent og fremoverlent spiller med på laget. 

– Ja, veldig! Erik er riktig person for oss, med en interessant kombinasjon av teknisk utdannelse og bakgrunn innen salg. Han har generelt en veldig god forståelse av hvordan man omgås andre mennesker. Langt på vei har han også en forståelse for bransjen vår med sin bakgrunn fra UHT. Det var veldig hyggelig å kunne ønske ham velkommen, sier Breivik. 

Ruster opp avdeling Møre

I første omgang skal Erik Refvik bruke arbeidsdagene på å lære mest mulig om verktøy og utstyr som brukes i Norva24s arbeid, og komme seg ut i markedet for å bli kjent med kundene og deres behov. 

Møre er langtifra noe nytt marked. Norva24 Miljøservice har vært til stede med utstyr og personell i Ålesund helt siden 2017. 

– Vi styrker oss i Ålesund, og skal investere mer der fremover. Nøyaktig hva vi skal investere i kommer an på behovet ute hos kundene. Vi hjelper alltid, og vi ruster opp der det behøves, sier Torstein Breivik i Norva24 Miljøservice. Kontakt oss gjerne; https://norva24.no/avdeling/miljoservice-avd-more/