Elling Rognerud Halseide er navnet på den nye daglige lederen i Norva24, Septik & Miljøservice og Spyleteknikk i Sandefjord. Septik & Miljøservice og Spyleteknikk slo seg sammen tidligere i år og er nå samlokalisert på Fokserød, der de er en del av Norva24-konsernet, med sine totalt 27 ansatte.

Elling Rognerud Halseide (bildet) er navnet på den nye daglige lederen i Norva24, Septik & Miljøservice og Spyleteknikk i Sandefjord.

Septik & Miljøservice og Spyleteknikk slo seg sammen tidligere i år og er nå samlokalisert på Nordre Fokserød, der de er en del av Norva24-konsernet, med sine totalt 27 ansatte. Halseide startet i sin nye jobb 1.desember og har benyttet de første arbeidsdagene til å bli kjent med medarbeidere ved å delta på ulike oppdrag «ute i felt».

Han har solid erfaring som bedriftsleder. Han kom fra stillingen som fabrikksjef hos rørprodusenten Pipelife, der han har vært i seks år, og i en tre års periode som fabrikksjef for begge de norske Pipelife-fabrikkene henholdvis i Stathelle og Surnadal.
48-åringen, som er gift og har to tenåringsbarn sammen med kona Hanne, er bosatt i Skien, og følte tiden var inne for nye utfordringer.
Elling Rognerud Halseide er utdannet sivilingeniør innen maskin, produksjon og organisasjon fra Chalmers Tekniske Høyskole i Gøteborg.  Dette tilsvarer studiet industriell økonomi fra NTNU.
Dermed har Norva24 fått nok en leder med bred erfaring innen marked, strategi og organisasjonsutvikling.

Viktig med god flyt
Etter en drøy uke i jobben er Halseide forsiktig med å komme med bastante programerklæringer.
-Det viktigste nå er å bli kjent med bedriftskultur og de 27 medarbeiderne som jeg skal lede og involvere i spennende arbeidsoppgaver. Vi er i et service-yrke og da skal vi selvsagt ha kunden i fokus. Jeg håper å bidra til trygge og gode arbeidsplasser.

-Min jobb blir også å videreutvikle bedriften.  Skal vi ha trygge arbeidsplasser må vi være konkurransedyktig. Det betyr at vi skal arbeide for å oppnå best mulig flyt i hverdagen, med god styring i hele organisasjonen og at vi skal bli veldig gode på intern og ekstern informasjon. Jeg ønsker å stå for en tydelig, involverende og engasjerende ledelse. Mitt mål er å bygge et godt team og selvsagt levere solid kvalitet på alle våre tjenesteområder, sier Halseide.

Snart 100 år
Alle bedrifter har et utviklingspotensial og kan alltid bli bedre. Det gjelder helt sikkert også Norva24 Septik & Miljøservice som runder 100 år i 2019 og Spyleteknikk, som har eksistert siden 2003.
Septik & Miljøservice har vært en familiebedrift som i generasjoner har videreført stolte tradisjoner innen faget. Selskapet startet opp med septik- og miljøtjenester levert med hest og kjerre. Nå leverer selskapet sine tjenester til et mangfold av kunder, fra private hytteeiere, bedriftskunder og interkommunale selskaper, og de rosa bilene er en sterk merkevare i Vestfold.

-Disse bilene er gjenkjennelige og de er merkevaren for bedriften. De har vært i vårt bybilde i mange år, men det er klart vi må få tydelig fram at vi er en del av Norva24 konsernet. Lokal tilhørighet kombinert med nasjonal kompetanse,  – det håper jeg blir styrke. De rosa bilene vil nok leve noen år til, sier den nye lederen med et smil.

Også den langt yngre delen av selskapet, opprinnelig Stokke-baserte Spyleteknikk tilbyr tjenester til både det kommunale og det private markedet. Det sammenslåtte selskapet er stolt over sin moderne utstyrspark med gode og erfarne operatører.

-Høy kvalitet, pålitelighet og fokus på miljø er viktig for oss, understreker Elling Rognerud Halseide

 

Send Forespørsel