Inge Bergland (44) er ansatt som ny daglig leder i Norva24 Sørmiljø. Bergland har lang erfaring fra transport og logistikkbransjen, blant annet som regionsjef for Bring Express AS og forretningsansvarlig på produkt og gods i hjemleveringsmarkedet av tyngre gods i Posten Norge AS.

Inge Bergland (44) er ansatt som ny daglig leder i Norva24 Sørmiljø. Bergland har lang erfaring fra transport og logistikkbransjen, blant annet som regionsjef for Bring Express AS og forretningsansvarlig på produkt og gods i hjemleveringsmarkedet av tyngre gods i Posten Norge AS.

Bildet: Den nye lederen i Norva24 Sørmiljø , Inge Bergland (t.h), har benyttet de første dagene i sin nye jobb til å besøke kunder og bli kjent med medarbeiderne ved de ulike lokasjonene på Sørlandet.

Etter mange år i store konsern gleder han seg til å videreutvikle et tidligere familieeid selskap, nå under merkenavnet Norva24 Sørmiljø i den spennende konsernmodellen i Norva24.
44-åringen er sammen med kone og to voksne gutter blant de 5244 som er bosatt i Birkenes kommune i Aust-Agder. Grimstad og Lillesand er mer kjente nabokommuner, men Bergland får sitt hovedkontor i Vågsbygd, vest for Kristiansand. Her har familien Holskog har bygget opp et solid firma gjennom to generasjoner.
-Jeg var egentlig ikke på jobbsøken, men ble gjort oppmerksom på stillingen som leder av Norva24 Sørmiljø av en god venn. Jo mer jeg tenkte på jobben jo mer gledet jeg meg til den dagen jeg kunne takke ja til stillingen.

Hel ved
-Dette er en spennende bedrift med et godt feste på Sørlandet. Her snakker vi om «hel ved». Jeg har vært i to store konsern, og her ser jeg muligheter for å være med på en interessant fase fra privat eierskap til å styrke et skandinavisk konsern, sier Bergland.
Han har også erfaring med administrasjon og strategisk salg, og mener hans styrke ligger i kunnskap og kjennskap om utvikling av driftsmiljøer.

-Etter mitt første møte med medarbeiderne i Norva24 Sørmiljø i Grimstad, Vågsbygd og Søgne ble jeg rett og slett rørt. Dette er et selskap som består av stolte medarbeidere. Her er det mye «passion» og alle er på hugget for å gjøre en best mulig jobb. Jeg har møtt nye kolleger som sier at deres mål er å være markedsleder og hver eneste dag levere gode kundeopplevelser.
Det er et fantastisk utgangspunkt for meg når vi skal dele kompetanse med resten av konsernet, sier Bergland videre.

Stort tjenestespekter
-Vi skal tørre å bli utfordret og se nye muligheter.  Vår styrke i dag er bredden i vårt tjenestespekter. Norva24 Sørmiljø består av avdelingene Septikservice, Tankrenovasjon, Oljerenovasjon, Rørinspeksjon og Rørfornying. Alle avdelingene jobber i tett samarbeid med hverandre, alltid med mål om å løse oppdrag på best tenkelig måte. Arbeidslyst og høy kompetanse er derfor to viktige kjerneverdier for oss. Vi kan mye om totalitetsjobber, og et eksempel på dette er den tette sammenhengen mellom rørinspeksjon til rørfornying. Allerede i første arbeidsuke fikk jeg være med på oppdrag med rørinspeksjon som ender opp med nettopp rørfornying.

Kundeopplevelsen
Bergland slår kategorisk fast at det er kundeopplevelsen som er merkevaren til selskapet. Hvilken farge det er på bilene våre, eller hvilken logo vi har, er egentlig underordnet i første omgang.
-Vi vil at våre kunder skal huske navnet på våre medarbeidere som de har møtt ute på jobb. Da vil de ta kontakt med denne medarbeideren også neste gang de har behov for våre mange tjenester. Dette er medarbeidere som representerer et selskap med lang og solid historie. Vi skal være en sentral aktør på Agder og innen oljerenovasjon utvider vi området til også å omfatte Rogaland og Telemark. Vi skal bistå våre kolleger rundt om i landet der det er behov for vår kompetanse, og vi skal være bevisst å at vi er en viktig del av en landsomfattende enhet som også strekker seg over til nabolandene Sverige og Danmark.
Nå går jeg inn i en spennende jobb ikke så langt hjemmefra, og her føler jeg meg allerede hjemme, sier Bergland med et smil. Han kjenner seg velkommen, og gleder seg til samarbeid lokalt og med konsernledelsen.

Visjoner og verdier
Norva24s CEO i Norge, Jon Nesje, kan bekrefte at medarbeiderne i Norva24 Sørmiljø er opptatt av å være markedsleder og hele tiden gi sine kunder en god kundeopplevelse.  Selskapet leverer hele spekteret av Norva24 sine tjenester innen kommunalteknikk og oppdrag for privatmarked og næringsliv.
Han føler seg trygg på at Inge Bergland, med sin erfaring og kompetanse, kan videreutvikle selskapet og dermed bidra godt inn i konsernet.
-Berglands visjoner og verdier er helt i tråd med hva Norva24 som konsern vil stå for. Derfor tror vi dette er en «god match». Jeg har gode forventninger til at selskapet vil vokse og utvikling seg  videre under Inge sin ledelse, sier Nesje

 

Send Forespørsel