Virksomheten er inne i en spennende fase og er nå på jakt etter en kommersiell og driftsorientert Avdelingsdirektør.

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag størst i Nord-Europa med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland innen vårt tjenestefelt; Underground Infrastructure Maintenance. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til det offentlige, eiendoms- og bedriftsmarkedet, samt til privatkunder. I konsernet er vi ca. 1400 ansatte, har 600 spesialbiler og omsetter for ca. 2,1mrd NOK.

Miljøservice ble etablert i 1989, og har siden den gang tilbudt tjenester innen innsamling, transport og behandling av slam fra septiktanker og renseanlegg. Norva24 Miljøservice er i dag en del av Norva24 Vest AS. Norva24 Miljøservice holder til i Stryn, med en underavdeling i Ålesund, og er ca. 60 ansatte med en årlig omsetning på ca. 120 MNOK.

Ønsker du å spille en sentral rolle i den videre utviklingen av en solid og etablert bedrift?

 Avdelingsdirektør

Konsernet Norva24 har siden etableringen i 2015 vokst til å bli markedsledende i Nord-Europa. Norva24 Miljøservice var en av de første selskapene i konsernet, og har hatt en fantastisk utvikling de siste årene. Virksomheten er inne i en spennende fase og er nå på jakt etter en kommersiell og driftsorientert Avdelingsdirektør.

Som Avdelingsdirektør vil du ha overordnet ansvar for virksomhetens resultat og for de 60 medarbeidere. Dine viktigste fokusområder vil være oppfølging og videre utvikling av organisasjonen, samt å være aktiv i salgs- og markedsrelaterte aktiviteter. Driftsmessig er det viktig å ha konstant fokus på HMS, optimalisering og logistikk. Norva24 er i sterk vekst og utvikling, og ambisjonene for Norva24 Miljøservice er å utvikle sitt tjenestespekter og styrke sin geografiske posisjon.

Vi ser etter deg som har erfaring som leder, og som har jobbet med salg og marked, hvor kunden er i fokus. Du trenger ikke å komme fra bransjen, men har gjerne erfaring fra tilstøtende bransjer. Det er en fordel om du har erfaring fra konsern-struktur, eller å ha ledet en desentralisert avdeling. Vi ønsker at du har høyere utdanning.

Du trives sammen med andre mennesker, og er god på å kommunisere og å skape relasjoner både internt og eksternt. Du er kommersiell, og ser de optimale og effektive løsningene. Er du i tillegg en «praktiker», som også evner å tenke strategisk, så ønsker vi gjerne at du tar kontakt!

Vi kan tilby en stilling med varierte arbeidsoppgaver i en solid og etablert bedrift med tydelige ambisjoner. Du vil få muligheten til å påvirke organisasjonen lokalt, og i tillegg bidra strategisk gjennom å delta i Norva24s norske ledergruppe. Våre medarbeidere er dyktige, engasjerte og opptatt av å levere.

Norva24 – vi hjelper alltid!

Ved spørsmål, kontakt vår rekrutteringsrådgiver i Headvisor; Janne Siri Horne tlf. 907 21 164, eller send søknad via  https://www.headvisor.no/ledige-stillinger/179397-avdelingsdirektoer—norva24-miljoeservice-   Kortfattet søknad med CV sendes snarest, og senest innen 26. mai 2022. Om ønskelig håndteres henvendelser til Headvisor fortrolig overfor oppdragsgiver inntil noe annet blir avtalt.