– Med bakgrunn som idretts-utøver elsker jeg å konkurrere og å vinne. Seierne skal ikke komme som følge av flaks, men fordi vi skal være best på de tjenestene vi leverer. Det sier Tommy Pedersen, den nye lederen for Norva24 Øst.

Bildet: Dette blir arbeidsplassen til den nye lederen for Norva24 Øst, Tommy Pedersen og hans 44 kolleger – i et moderne og funksjonelt næringsbygg på Måna i Frogn kommune.

– Vi skal fortsatt være en kompetansebedrift innen vårt segment.  Det betyr god coaching og god tilrettelegging for fortsatt læring og kompetanseheving. Her er det medarbeidere som har trent mye og lært mye, sier han videre.
Pedersen har en allsidig bakgrunn og gleder seg nå til nye spennende utfordringer i Norva24, der han som et ekstra pluss kommer til et av landets mest moderne næringslokaler på Måna i Frogn kommune.

Inn i nytt næringsbygg

Holtbråtveien 68, tre hundre meter fra innslaget til Oslofjordtunellen, på Drøbak-siden, er Norva24 Øst sin nye lokasjon. Administrasjons- og servicebygget er en fryd for øyet og et bygg med alle fasiliteter for et selskap som planlegger for sterk vekst de neste årene. Her har Norva24 Øst rigget seg godt for framtida. Pedersen er derfor raskt med å berømme sin forgjenger Bjørn Tore Elstad og teknisk leder Jon Arne Opsahl for den jobben de to har lagt ned i planlegging og gjennomføring av nybygget.

Volleyball og studier

Pedersen er denne sommeren på flyttefot fra Mortensrud til Ås sentrum, men har sine røtter fra Nes på Romerike. Som habil volleyball-spiller tok han turen til 1.divisjonsklubben KFUM Volda, og kombinerte idrett med studier ved distriktshøyskolen i bygda.  Dette var tenkt som en del av en planlagt lærerutdanning, men lærer ble han aldri. I stedet startet yrkeserfaringen innen forsikring og fortsatte innen motorfaget.

Startet i vaskehall

Med en mor som jobbet hos en bilforhandler har trangen og interessen for biler vært en del av livet til Tommy Pedersen. Sine første kroner tjente han i vaskehallen hvor moren jobbet, og i en alder av 32 år ble han tilbudt stilling som regionsjef i Volvo personbil på Kolbotn. Hovedoppgaven var forretningsutvikling ut mot forhandlerne. Neste stopp ble leder for den nye Skoda-avdelingen til Oppegård Bil AS, nå Autoria, og senere også Skoda, KIA og Renault på Ski. Her opplevde Pedersen gode år med stor omsetningsvekst.

De siste to årene har han vært avdelingsleder for 60 medarbeidere i Volvo Maskin på Kolbotn, der han jobbet med organisasjonsutvikling og lærte mye om entreprenørbransjen og anleggsmaskiner. Da selskapet besluttet å flytte fra Kolbotn til Oslo Nord valgte Pedersen å takke for seg, blant annet fordi kona hadde jobb i Moss. Nå gleder han seg til oppgaver med rørtjenester, slamtømming og andre kommunaltekniske oppgaver.

Spennende jobbtilbud

– Kunnskapen om Norva24-konsernet var tynn, men oppgavene som ble beskrevet var så interessante og framtidsrettet at jeg umiddelbart takket ja da jeg ble tilbudt stillingen, forteller Tommy Pedersen.

Ballasten fra Volvo Maskin kommer godt med når Pedersen nå skal lede en avdeling med 44 medarbeidere der det ofte handler om raske utrykninger i tillegg til planlagte oppdrag.

– Her har jeg allerede møtt mange kunnskapsrike mennesker som jobber med høyteknologisk utstyr. Vi har en flott maskinpark og konsernet har et slagord som jeg virkelig identifiserer meg med fra første dag.

«Vi hjelper alltid» har et innhold og en sprengkraft som gjør hver enkelt medarbeider stolt over å være en del av Norva24. Vi bidrar til å løse samfunnskritiske oppgaver, og det gjør denne arbeidsplassen meningsfull, sier han.

Send Forespørsel