Norva24 Miljøservice er godt i gang med kommunaltekniske oppdrag for åtte Sunnmørskommuner etter at selskapet vant anbudskonkurransen på et bredt tjenestespekter innen kommunalteknikk.

Norva24 Miljøservice er godt i gang med kommunaltekniske oppdrag for åtte Sunnmørskommuner etter at selskapet vant anbudskonkurransen på et bredt tjenestespekter innen kommunalteknikk.

Avtalen gjelder for to år, med opsjon på ytterligere to år. Norva24 Miljøservice vant anbudet i konkurranse med to andre selskaper.
-Vi valgte Norva24 Miljøservice som samarbeidspartner for kommunaltekniske tjenester basert på pris, kompetanse og kapasitet, sier rådgiver for den felles innkjøpsavdelingen for Ålesund-regionen, Ann-Iren Sperre.
Rammeavtalen med kommunene Ålesund, Giske, Ørskog, Skodje, Sula, Haram, Stordal/Nordal og Vestnes startet i juni i år . Norva24 Miljøservice vil stå til tjeneste med spyling og rengjøring av kommunale avløpsledninger, kommunale septikmottak og tømming og transport fra ulike kommunale anlegg.

Viktig avtale
-For oss er dette en viktig avtale etter at vi i mange år har gjennomført septik-oppdrag for Ålesundregionens interkommunale Miljøselskap IKS, (ÅRIM), sier Kristian Sandbakk i Norva24 Miljøservice.
-Svært mange kjenner våre biler og mannskaper, og vet at Miljøservice alltid gjør sitt ytterste for å tilfredsstille sine oppdragsgivere. Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte god service. Når vi nå er blitt en del av det landsomfattende Norva24-konsernet er vi også i stand til å tilby enda flere tjenester enn tidligere, sier Miljøservice-gründeren, Kristian Sandbakk.

Bredt spekter
-Vi har et bredt spekter av tjenester innen høytrykkspyling, tømmetjenester, tankrens, rørtjenester og industritjenester. Vi åpner opp der det er tett, spyler der det er skittent og tømmer der det er fullt. Vi vedlikeholder og rydder opp, sier han med et stort smil.
-For oss er det viktig å vise at vi behersker de tjenestene som kommuner og interkommunale selskaper etterspør, og vi skal selvsagt utførte oppdragene på en slik måte at vi opprettholder den tilliten vi er vist gjennom denne rammeavtalen, sier Sandbakk.

Utstyr og mannskaper
Norva24 Miljøservice har både mannskaper og utstyr lokalisert i Ålesund og omkringliggende kommuner for å betjene det lokale markedet i regionen. Selskapet har også 24 timers vaktservice både hverdag og helg, dersom det skulle oppstå akutte situasjoner i de åtte kommunene som er med på avtalen.
I Ålesund er det også stasjonert en stor kombibil for sug og spyl av både våte og tørre masser.
-Norva24 har totalt 350 spesialbiler og drøyt 600 medarbeidere rundt om i landet, så det skal ikke stå på kapasitet dersom noe akutt skulle oppstå. Vi har også kapasitet til å dekke enda større deler av Nord-Vestlandet, og har en intensjon om å vokse kontrollert i vår del av landet, slår Sandbakk fast.

Send Forespørsel