Fra og med 01.04.2024 fortsetter Norva24 Spyleteknikk med tømming av slamavskillere (septiktanker) og tette tanker, samt minirenseanlegg i Sandefjord kommune.

Kontrakten på 6 år, hvor oppdragsgiver Sandefjord kommune, kan prolongere avtalen med ett år, ble signert nå i vinterferieuka.

«Vi i Norva24 Spyleteknikk (tidligere Spyleteknikk og Septik & Miljøservice med de rosa elefantene) er stolte over å ha blitt tildelt denne kontrakten på nytt,
over 100 år etter første kontrakten vi tegnet med Sandefjord kommune**.
Med vår moderne utstyrspark, våre arbeidsglade og dyktige operatører, skal vi sørge for en god leveranse de neste 6 årene.
Vi ser frem til å yte god service på ordinær rutetømming, og skulle du være så uheldig å få tette rør, er det godt å vite at Norva24 Spyleteknikk har døgnvakt året rundt.
I Norva24 hjelper vi alltid, og sandefjordingene kan være trygge på rask hjelp skulle avløpet gå tett.», sier Daglig leder Jørn Aho. 

** Se artikkelen vår fra jubileumsåret i 2019, https://norva24.no/100-aring-rosa-innpakning-solid-form/

VIKTIG Å HUSKE NÅR DU HAR SEPTIK:

  • Klargjør septikanlegget før tømming
  • Lokket på septikanlegget må være forsvarlig sikret til enhver tid
  • Reparere kraner og toalettsisterner som lekker
  • Vis dovett; bare tiss, bæsj og dopapir skal i do!

KONTAKTINFORMASJON:

Vår oppdragsgiver Sandefjord kommune har ellers en veldig fin portal, som gir god og nøyaktig informasjon om de ulike tjenester de leverer, inkl åpningstider;  https://www.sandefjord.kommune.no/

I tillegg til tjenestene i avtalen med kommunen, så leverer Norva24 Spyleteknikk en rekke andre tjenester til private, bedrift, industri og det offentlige.
Har du for eksempel mistanke om at avløpsnettet ditt er skadet eller har behov for rehabilitering?
Vi utfører rørinspeksjon og kan rehabilitere avløpsrør ved hjelp av rørfornying. Les mer om våre ulike tjenester på; https://norva24.no/avdeling/spyleteknikk/