Opplever du tette rør og avløp, eller ønsker du å vite hvilken tilstand rørene dine er i? Da kan det hende vår operatør Tony Mikael Kvandahl fra vår avdeling i Drammen dukker opp i en splitter ny EL-bil med mange ulike funksjoner.

EL-bilen er valgt av økonomi og grønt fokus for å sette spor for fremtiden! EL-bilen har en rekke funksjoner som bidrar til at det ikke er behov for å sende ut store lastebiler når det dukker opp mindre oppdrag. Med denne bilen reiser Tony rundt og spyler tette avløp i hus og utfører kamerainspeksjoner av bunnledninger i grunnen. Den har også funksjoner som lar oss utføre trasesøk og å finne ut hvor rørene i bakken ligger på eiendommen.

Bilen har en rekkevidde på 15-25 mil som betyr at vi får tatt mange oppdrag i løpet av en dag uten å måtte lade. EL-bilen er utstyrt med flere ulike verktøy slik at vi er rustet for alt som måtte dukke opp:

  • 500 liters vanntank
  • 100 meter lang spyleslange
  • 2 typer kamera for inspeksjoner
  • Trasesøkerutstyr
  • Våtstøvsuger

… og selv med alt dette utstyret trenger vi ikke lade bilen etter hvert oppdrag. Rekkevidden er uavhengig av utstyret.

Det er flere fordeler ved å bruke EL-bilen fremfor en lastebil til ulike oppdrag. Det hender det dukker opp oppdrag for tømming av kummer inne i parkeringskjeller, tunneler og på øyer, og da er det vanskelig for store lastebiler å komme til. EL-bilen kommer til i alle kriker og kroker.

Miljøet er i fokus hver eneste dag og er en viktig del av hverdagen. Våre tjenester er viktige bidragsytere til et grønnere samfunn. Mye av verktøyet og utstyret vi bruker krever likevel mye energi og drivstoff. EL-bilen er installert med et spyleaggregat som er bensindrevet, men det brukes 4T miljøbensin som egner seg veldig godt til steder der det ikke er god utluftning. Aggregatet kan man starte og stoppe underveis i oppdraget, sammenlignet med lastebiler som trenger å ha på dette aggregatet gjennom hele oppdraget for at utstyret skal fungere.

Vi kan ikke gjøre alt på én gang. Vi ruller i et tempo som er forenlig med vår drift. Vi ruller fremover, og har ett mål for øyet; at våre spor skal bli stadig grønnere.

Vi hjelper alltid!