Vår frilansmedarbeider innen samfunnskommunikasjon, Odd Borgestrand, går over i pensjonistenes rekker fra 1.februar. Nærmere fem års samarbeid er dermed over.

-Mitt første møte med Borgestrand var under Hallingtreff på Geilo i 2017, der vi fikk en god prat og ble enige om at hans journalistiske kompetanse kunne være til stor nytte også for Norva24, forteller markedssjef Øystein Ulsnæs.

-Det er få frilansjournalister i Norge som er så tett på norsk vannbransje som nettopp Borgestrand. Med lang fartstid både som journalist og redaktør i fagbladene VVS aktuelt og Byggfakta har han skrevet en rekke artikler innen vann, avløp og kommunalteknikk. Han har dermed opparbeidet seg et solid nettverk der han har hatt god tilgang på relevant informasjon både fra offentlige etater og private selskaper og organisasjoner. Det er over 50 år siden den aktive journalisten hadde sin første artikkel på trykk i en lokalavis. Etter 20 år i NRK Østfold, Dagsrevyen og TV-sporten valgte han i 2005 å etablere sitt eget medieselskap, Borg Medier AS.

Borgestrand har i betydelig grad sørget for å holde våre nettsider oppdatert med. Han har deltatt på en rekke kurs og konferanser, utarbeidet pressemeldinger, informasjonsmateriell og sørget for kvalitetssikring av flere av Norva24 sine landingssider.

«Jeg har satt stor pris på samarbeidet med Norva24. Dette er et selskap som har mange dyktige medarbeidere som kan bli enda flinkere til å formidle gode hverdagshistorier i tillegg til generell informasjon om sitt miljøengasjement og sterke vekst i markedet. En spesiell takk til Øystein Ulsnæs for åpen og god dialog og til fantastiske medarbeidere i konsulentselskapet Berg Allum i Sandefjord. Her er det mange dyktige fagfolk som jeg vil savne», sier Borgestrand, som ser fram til litt mer fritid, inkludert reiseopplevelser sammen med kona i inn og utland.

Vi i Norva24 takker ydmykt for utmerket leveranse over 5 år.

Alt er levert med veldig solid faglig kompetanse, til beste for god merkevarebygging av Norva24, både internt og eksternt.

Stor respekt!