Norva24 Vest er blant de norske selskapene som kan kalle seg Gaselle-bedrift 2019. Det mener operativ daglig leder, Kenneth Birkeland, er fortjent.

På bildet ser vi operativ daglig leder i Norva24 Birkeland Kenneth Birkeland og senior Johny Birkeland, som nok en gang har mottatt utmerkelsen Gaselle-bedrift, og kan si seg godt fornøyd med utviklingen av Norva24 Vest,

Norva24 Vest AS består av de tidligere selskapene Johny Birkeland Transport AS og Miljøservice AS, som ble kjøpt opp av Norva24 i 2015.
Fra en sped oppstart i henholdsvis 1982 og 1989 har begge firmaene opplevd en sterk vekst, hver for seg og samlet, og har en imponerende rekke Gaselle-titler bak.
I år vil selskapene ha en samlet forventet omsetning på nærmere 400 millioner kroner og totalt 220 ansatte.

Vår fremste styrke er at «vi hjelper alltid». Det har vært vårt slagord hele veien, og vi er jo også stolt over at hele Norva24-konsernet nå har videreført dette slagordet. I tillegg er alle våre dyktige medarbeidere som står på i sin jobb hver eneste dag også en helt avgjørende faktor for suksess, sier Kenneth Birkeland.
På spørsmålet om hva Norva24 Vest er best på svarer han at selskapet er best på å løse kundens utfordringer og dessuten en kort responstid.
-Våre kunder har ofte behov for rask assistanse, enten det handler om tette rør, sluk eller full tank. Hvis vi ikke dukker opp raskt kan det få store konsekvenser, sier Birkeland.

Til inspirasjon
-Vi er imponert over det arbeidet som legges ned og de resultatene Norva24 Vest kan vise til, sier Tore Hansen, som er CEO for Norva24 i Norge. Han mener selskapene i vest har en sterk merkevare og er også til inspirasjon for sine øvrige kolleger rundt om i landet.

For å komme på DNs gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste fire år ha:
• omsetning over èn million kroner
• levert godkjente regnskaper
• minst doblet omsetningen
• positivt samlet driftsresultat
• omsetningsvekst hvert år

Bare èn prosent av landets aksjeselskaper har fått denne utmerkelsen i 2019. Norva24 Vest har oppfylt alle krav med god margin.