Norva24 gjennomførte forrige uke konstruktive samtaler med ledelsen i Vipers i Aquarama i Kristiansand.

På «signeringsbildet» ser vi fra venstre Sindre Tisland (salgsansvarlig Norva24 Sørmiljø), Thomas Warp Ulriksen (styreformann Vipers), Inge Bergland (daglig leder Norva24 Sørmiljø) og Per Geir Løvstad (daglig leder Vipers Topphåndball)

  • Vi evaluerte eksisterende samarbeid, med kontrakt som utløper 31.05.2023
  • God og oppklarende samtale rundt «rikets tilstand»
  • Diskusjon, forhandling og enighet om elementene i ny samarbeidsavtale
  • Signerte avtale for perioden 01.06.20023 – 31.05.2026

Kvinnehåndball har vært en av landets største publikumsfavoritter siden «gjennombruddet» i 1998(OL-sølv) og 1992(OL-sølv) da Sven Tore Jacobsen ledet Norges Kvinnelandslag, og flere millioner benket seg foran riksdekkende TV.

Larvik Håndballklubb(LHK) var den dominerende klubben her hjemme, fra midten av 90-tallet, til gull seinest for sesongen 2016/2017. Lokale trenerprofiler (Sandefjord og Larvik) i Gunnar Pettersen, Karl Erik Bøhn, Tor Oddvar Moen og Ole Gustav Gjekstad. LHK var også banebrytende ute i Europa, med kvalitet over tid, da de nådde 4 semifinaler i Champions League (CL), vant to sølv og toppet det hele med seier i sesongen 2010/2011.

Lokalt var IK Våg og Vipers godt tilstede i LHK sin glansperiode. Stjal ikke de nasjonale overskriftene, men bygde sakte og sikkert opp god kvalitet i mange viktige ledd.

Gunnar Pettersen kom med topphåndballerfaring i 2014/2015, så kom spillerprofilene med Kari Brattset, Jeanett Kristiansen og Linn Jørum Sulland under Kenneth Gabrielsen sin ledelse, og første gull ble sikret i 2017/2018 sesongen. Tidligere omtalte sandefjording Ole Gustav Gjekstad kom i 2018/2019, sammen med blant annet Henny Reistad, og klubben har aldri sett seg tilbake.

Der de har vært uslåelige og uimotståelige i nasjonal liga, har de også, i sylskarp konkurranse, dominert i Europa, med CL seier to år på rad, og nå klar for årets kvartfinale.

Som legendariske Nils Arne Eggen sa, i sin go` fot teori; «det viktigste og vanskeligste av alt = å gjenskape de gode prestasjonene»:

  • For å gjenskape prestasjoner, må du ha kvalitet i alle ledd, over tid
  • For å kunne klare dette, må du ha de dyktigste medarbeiderne og de dyktigste samarbeidspartnere

Vi i Norva24 er særdeles stolte over våre ca 1.600 medarbeidere, hvor alle er problemløsere, og avhengig av samarbeid for å lykkes. Vi legger lista på VIPERS nivå, når det gjelder å utføre vårt arbeid, til beste for våre kunder.

Vi er lokalt tilstede i Norva24 Sørmiljø, som i hovedsak dekker Agder-fylkene og Rogaland, som markedsområde. Som konsern er vi størst på våre tjenester i Norden, samt at vi har stor tilstedeværelse i Tyskland. Les mer om våre tjenester Norva24 Sørmiljø

Både norsk kvinnehåndball generelt og Vipers spesielt, har eksportert lokale spillere ut i Europa, i særdeleshet til land hvor Norva24 har sterkt fotfeste (Danmark – Henny Reistad årets spiller for andre år på rad, og Tyskland). Således er dette derfor  «ikke bare en lokal liten avtale», men en avtale som vil kunne gi internasjonale ringvirkninger, på sikt!

Samarbeid med VIPERS gir særdeles god støtte til en av Norva24 sin kjerneverdier ; PASSION, både på og utenfor parketten!

En samarbeidsavtale mellom «verdens beste håndball-lag» og «nord-europas» største aktør innen vann og avløpsbransjen, er en viktig brikke for opprettholdes av god kvalitet, over tid, sett fra begges ståsted!
Et samarbeid med Vipers gir «Value for money», les mer om mulighetene for samarbeid her; VIPERS – samarbeidspartnere