Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag størst i Norden, med lokasjoner både i Norge, Sverige og Danmark, samt at vi har stor tilstedeværelse i Tyskland. I dag leverer vi et bredt spekter av tjenester til private aktører, bedriftsmarkedet og offentlige instanser. I tillegg samarbeider vi med en mengde store aktører med ansvar innenfor infrastruktur under bakkenivå.

Lokal kunnskap og internasjonal styrke
Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder. Vi kjenner godt de lokale markedene, og er raskt på plass når behovet oppstår. Vår internasjonale bredde gjør det samtidig mulig å tilby våre kunder enda flere tjenester enn tidligere.

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!

HISTORIEN VÅR

2024
Svein Klungteit AS sin avdeling for sug og spylebiler blir en del av Norva24 Vest avd Birkeland.

2023
Børsnoterte NRC selger Gravco til Norva24 og Henrik Norrbom overtar stafettpinnen etter Henrik Damgaard som Group CEO.

2021
Vi styrker oss i Trøndelag med oppkjøp av Kjelsberg Transport fra Melhus, og Norva24 Group ble notert på Nasdaq Stockholm 09.12.2021.

2019
Vi etablerer oss med første oppkjøp i Tyskland med Ex-rohr, Bergen Rørinspeksjon blir en del av Norva24 og Miljøservice etablerer egen avdeling i Ålesund.

2017
Sørmiljø ombord og vår tjenestematrise ble komplimentert med Farlig Avfall grunnet Sørmiljø sin kompetanse på feltet og deres oljeanlegg i Holskogveien. Samme år ønsker ISS å fristille sine «kloakktjeneste» i sin portefølje og Valedo erverver da disse og vi blir markedsledende også i Danmark. Bjørn Fallang fra Østfold Høytrykk engasjerer Asle Ognedal for å starte egen avdeling i Herøya Industripark, som vi navngir Norva24 Grenland.

2016
Septik24 ,en tidligere fusjon mellom Johny Birkeland Transport fra Gulen og Miljøservice i Stryn, kom inn som stor aktør, med Lodalingen Arild Bødal inn som styremedlem i Norva24 AS og Oppstryningen Jon Nesje som første ordinære CEO i Norva24. Samme år takker Torkild Johnsrud ja, og hans Ringerike Septikservice er med, før Jan Flagstad tar med arven etter far Arne inn i Norva24 fellesskapet.

2015
Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner, initiert av Valedo Partners fra Stockholm. Første familiemedlemmer var var Østfold Høytrykk, Sandenes Transport, Aqua Power og Spyleteknikk. Septik og Miljøservice, i nye lokaler på Nordre Fokserød i Sandefjord enige med Valedo partners høsten 2015.

1919
Septik & Miljøservice ble etablert i Sandefjord og vant sin første kommunale avtale. Slamtømmeavtalen ble utført med hest og kjerre.

Kjøretøy
500
Kjøretøy
Avdelinger
78
Avdelinger
Ansatte
2300
Ansatte
Omsetning (Mrd NOK)
3
Omsetning (Mrd NOK)