Vi er på jakt etter deg som har erfaring med salg og oppfølging av kunder, gjerne fra en driftsorganisasjon……

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag størst i Nord-Europa med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland innen vårt tjenestefelt; Underground Infrastructure Maintenance. Vi tilbyr våre tjenester til det offentlige, eiendoms- og bedriftsmarkedet, samt til privatkunder. I konsernet er vi ca. 1400 ansatte, har mer enn 600 spesialbiler og omsetter for ca. 2,1mrd NOK.

Norva24 Sørmiljø tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor bl.a. drift og vedlikehold, industri og høytrykksspyling, slamtømming, rørinspeksjon, håndtering av Farlig Avfall og vakuumsuging. Maskinene og bilene er halve jobben, resten tar våre proffe operatører seg av. Et godt fagmiljø og redskapsinvesteringer, er en av grunnene til at vi stadig utvikler oss.
Norva24 Sørmiljø har avdelinger i Grimstad og Søgne med hovedbase i Kristiansand og vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder.

Salgs- og storkundeansvarlig 

Norva24 Sørmiljø er stolte av sine dyktige medarbeidere og flotte utstyr. Våre karakteristiske  biler er lett å kjenne igjen, sammen med vårt motta «vi hjelper alltid». Vi jobber kontinuerlig med utvikling av miljøteknologi, og prøver å påvirke våre kunder til å velge miljøvennlige løsninger – sånn at vi bidrar positivt i miljøkampen.

Vi er ISO 9001/ISO 14001 sertifisert, og markedsledende med våre tjenester på Sørlandet, inn mot storindustri, maritim sektor, større entreprenørvirksomhet og kommunaltekniske tjenester.

Som Salgs- og storkundeansvarlig skal du identifisere, ta initiativ og følge opp potensielle nye storkunder. I tillegg skal du følge opp eksisterende storkunder, ha god dialog og sikre at våre kunder alltid er fornøyde! Du må jobbe markedsrettet og bidra med å presentere vårt brede tjenestespekter. I tillegg skal du følge opp Norva24s nasjonale rammeavtaler lokalt, og være et sentralt bindeledd mot kunden.

Våre storkunder er i både privat og offentlig sektor, og en viktig del av jobben er også å følge opp forespørsler som kommer inn til selskapet. Norva24 er i ferd med å implementere nytt CRM-system, SuperOffice, og dette blir et viktig verktøy for å følge opp anbudsprosessene og kundene på en god måte.

Vi er på jakt etter deg som har erfaring med salg og oppfølging av kunder, gjerne fra en driftsorganisasjon. Det er en fordel om du har jobbet med bransjer så som industri (olje/gass), entreprenør (bygg/anlegg) eller maritim sektor (fiskeri/oppdrett). Du må være komfortabel med bruk av digitale verktøy, og har du erfaring med bruk av SuperOffice, er det en stor fordel. Du må også ha god økonomiforståelse, og være forretningsorientert.

Som person er du løsningsorientert og fleksibel. Du må ha gode relasjonelle egenskaper, med stort fokus på kunden, samtidig ha evnen til å benytte muligheten av regionene attraktive relasjonsarenaer, som VIPERS sitt nettverk, Næringsforeninger og Industriforeninger.

Ellers er du jordnær, har en praktisk tilnærming til ulike oppgaver, og er kremmer av natur. Samtidig er du analytisk og strukturert. Du må ha god humoristisk sans og være en lagspiller.

Du vil få mulighet til å jobbe med store og seriøse kunder, og blir del av et miljø med engasjerte og dyktige medarbeidere og ledere. Du vil ha gode personlige utviklingsmuligheter i en hyggelig og hektisk hverdag, i et uformelt miljø.

Arbeidssted er med base i Kristiansand.

Det må påberegnes en del reising i jobben. Du må derfor ha bilsertifikat (klasse B).

Kandidater vurderes fortløpende!

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson            Inge Bergland
Stillingstittel               Daglig leder
e-mail                           inge.bergland@norva24.no