Stein Yndestad er ansatt som CFO i Norva24. Han startet i stillingen 30. oktober

Vi er svært fornøyd med ansettelsen av Yndestad, sier daglig leder i Norva24 Jon Nesje. Hans kompetanse og erfaring vil være svært viktig for videreutvikling av selskapet.

I sine over 20 år i Schibsted har han innehatt en rekke forskjellige rolle; ansvarlig for Investor Relations og Finansdirektør for konsernet, økonomidirektør i VG og fra 2006 til 2015 som CFO i Schibsteds internasjonale rubrikk selskap ( bla FINN.no).
I disse årene utviklet rubrikkvirksomheten seg til å omfatte over 20 land i fra Asia i øst til Latin Amerika i vest, og er i dag bærebjelken i Schibsted virksomhet, med god lønnsomhet og sterk vekst.

Han har i to perioder vært bosatt i Spania og har lang erfaring med internasjonale virksomheter.

Stein kommer fra Ski utenfor Oslo og bor i dag i Oslo med kone og to barn.

Jeg gleder meg veldig til å lære en ny bransje å kjenne, og det er med store forventninger jeg går til rollen som CFO. Norva24 består av en rekke vellykkede lokale selskaper med solid erfaring og kompetanse innenfor sine områder. Jeg håper å kunne bidra til videre vekst og lønnsomhet i konsernet, og samtidig beholde en stor grad av entreprenørskap og lokale initiativ i Norva24.

 

svein-liggende