Kunder, venner og kollegaer møttes til åpen dag og sommerfest hos Norva24 Gravco. Fikk se bredden i tjenestetilbudet.

Bildet øverst: Arne Clausen og en del av medarbeiderne hos Norva24 Gravco. (Bildet er redigert)

– Dette var utrolig moro! Vi har gjort det et par ganger før, for noen år siden. En dag som dette er gull for både kundekontakt, lagbygging i avdelingen og kontakt med kollegaer fra andre avdelinger.

Det sier daglig leder Arne Clausen i Norva24 Gravco. Han og en entusiastisk gjeng medarbeidere i Gravco inviterte til åpen dag en fredag tidlig i juni. Og for en dag det ble! Med en jevn strøm av besøkende var det høy stemning ute på tomta og i verkstedhallen gjennom hele fredagen.

BESØK: Fv Kim Johnsrud i Gravco, Tobias Johansson i Rørspyling AS, Magnus Lønn i Rørleggerhuset og Wojciech Pietrucha i Gravco.

Her var det satt opp til demonstrasjon av noen av de viktigste tjenestene:
– Den beltegående vakuumgraveren «Trine» – kommer til der alle andre må gi opp
– Supersugeren som blåser pukk over bygg og inn på områder ingen lastebil kan kjøre
– Rørfornying med strømpe
– Oppfresing av grenrør etter strømpefornying

Biler og utstyr hos Norva24 Gravco er generelt oppdatert og holder en særdeles høy standard. Det er med på å bygge en stolt indre kultur, og legges merke til både internt i Norva24 og utad. Denne dagen hadde sjåfører og andre medarbeidere lagt ned ekstra mye arbeid for å kunne vise fram skinnende blankt og rent utstyr.

 

Anders Ingebrigtsen holder den fem år gamle Mercedes-Benz supersugeren i godt presentabel stand. Her er det skofritt!

 

Kunder, kollegaer og venner

En innlånt grill på størrelse med en amerikansk pickup sørget for en like jevn levering av nygrilla burgere til besøkende. Rundt bordene og ute på plassen gikk praten mellom Gravcos egne medarbeidere, eksisterende kunder, potensielle kunder og en hel operative medarbeiderne ute hos kundene som bruker Norva24 Gravcos tjenester. Denne dagen var de verken medarbeidere eller kunder, her var det venner som møttes til hyggelig lag.

Gøran Kristiansen i Tannåneset Maskin AS får servert en burger fra grillen.

Ledere og nøkkelpersoner fra naboavdelinger og konsernstaben i Norva24 benyttet også denne fredagen til å bli kjent med folkene i den nyeste avdelingen i konsernet.

Til og med værgudene stilte opp, og serverte Norva24 Gravco en fredag med strålende solskinn og lovende sommervarme.

Bredde i tilbud

 

– En åpen dag som dette er en god og viktig anledning til å vise bredden i det vi tilbyr. Vi får møte kunder på en hyggelig, avslappet og sosial måte. Det gir også en mulighet til å vise bredden i det vi tilbyr. Mange av våre kunder bruker oss mest til én eller få typer oppgaver. Bare her i dag har vi hørt flere eksempler på «åh, gjør dere det også?» fra kunder. Det er alltid moro å få vise fram bredden i det vi gjør, sier Arne Clausen.

Åpen dag var også en god øvelse lagbygging og styrking av det interne samspillet mellom kollegaer.

– Ettermiddagen og kvelden før var det smekk fullt av folk her. Gutta og jentene sto på i et helt utrolig omfang. Stemningen var kjempehøy, og det var ordentlig moro å være en del av det. Alt av utstyr ble shinet og pusset, og vi fikk gjort en grundig rydding og rengjøring av lokaler og uteområde. Sånne ting kan være utfordrende å rekke i en travel hverdag. Nå ser det veldig bra ut her. Lagånden har godt av en sånn gjennomgang, og nå kunne vi ta imot gjestene med stolthet, sier Clausen.

Tekst og foto: Jørn Søderholm