Som med alt annet utstyr bør også varmevekslere rengjøres med jevne mellomrom. Selv om varmevekslere ikke har bevegelige deler er det ingen grunn til å droppe vedlikeholdet. Med jevnlig rengjøring og vedlikehold sørger du for lengre levetid på utstyret, samtidig som du sikrer effektiv produksjon og mindre nedetid. Både økonomisk og miljømessig smart!

Løsninger for alle bedrifter

Vi bruker både sirkulasjonsvask og høytrykk som metode for rengjøring av varmevekslere. Med lang erfaring, svært kompetente medarbeidere og løsninger for både store og små bedrifter finner vi den anbefalte metoden for deg og din bedrift basert på ditt behov!

Både utvendig og innvendig rengjøring

Til innvendig rengjøring av varmevekslere har vi en automatisert fem-armet lansematemaskin med hydraulisk rulle som sikrer effektiv og trygg rengjøring. Utvendig rengjør vi med spylekanoner montert på minigraver. Med jevnlig rengjøring fjerner vi alle typer belegg og urenheter, både innvendig og utvendig, og sørger for at varmeveksleren holder jevn god effekt og får lengre levetid.

Med nytt og moderne utstyr kan du være sikker på at jobben blir gjennomført etter høye standarder av profesjonelle fagfolk.

Send Forespørsel