Å stoppe hele eller deler av produksjonen er dyrt, så ved en vedlikeholdsstans er vi svært opptatt av minst mulig nedetid gjennom effektive og godt planlagte prosjekter.

Kompetente prosjektledere

Med vår erfaring på slike prosjekter, og med kompetente og dedikerte prosjektledere i spissen, kan du være trygg på at vi minimerer tiden produksjonen er nede. Dette gjør vi ved å planlegge hele prosessen fra A til Å, og ved å sette av nok ressurser til rask, sikker og effektiv gjennomføring når jobben skal gjennomføres.

Vi planlegger og utfører vedlikeholdsstanser i de fleste industrier, og vi besitter et stort spekter av utstyr til alle typer vedlikeholds-operasjoner. Ønsker du mer informasjon om våre tjenester, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og tilbud.

Vi holder tidsfristen

Det viktigste for oss i alle våre prosjekter er å planlegge for en effektiv og trygg prosess hvor tidsfristen holdes. Vi skal gjennomføre jobben raskt og uten skade på utstyr og personell. Våre erfarne og dyktige medarbeidere har lang erfaring med effektive gjennomføringer av vedlikeholdsstanser. Du kan derfor være trygg på at Norva24 alltid hjelper deg på en best mulig måte.

Fordeler ved å bruke oss når bedriften skal gjennomføre vedlikeholdsstans:

  • Erfarne prosjektledere som har gjort dette mange ganger før
  • Planlegging fra A til Å for å redusere uforutsette hendelser og for å holde tidsfristen
  • Ressurser, verktøy og personell, til rask, effektiv og sikker gjennomføring

Send Forespørsel