Norva24 har lang erfaring med tømming av mobile toaletter, enten det er på byggeplasser, festivaler eller campingplasser. Vi har utstyr for alle forhold og behov.

Tømmebiler for alle anleggsforhold

Mobile toaletter tømmes med slambiler. Hva slags bil vi bruker, er avhengig av forholdene der toalettene er plassert. Enkelte steder er det vanskelig å komme til, da bruker vi mindre og mer smidige biler. Andre steder er det større plass, og mer effektivt å bruke større biler. Vi har biler for effektiv tømming, uansett forhold.

Prosessen er enkel. Bilene har med spylevann på tanken. De tømmer, spyler rent og fyller på med rent vann og sanitærvæske.

Rask og effektiv tømming  

Vår lange erfaring og store utstyrspark bidrar til at jobben kan utføres raskt og effektivt. Vi har som oftest faste avtaler om tømming. Skulle noe likevel oppstå, er vi raskt på plass. Vår fleksibilitet er viktig for kundene våre. Vi gjør alt vi kan for å stille opp når kunden trenger oss.

Tømming av festivaltoaletter

Norva24 har ansvar for å tømme festivaltoaletter over hele landet, og har kunder i alle størrelser og formater. Festivaltoaletter tømmes gjerne én gang i døgnet. Våre biler kommer til overalt, selv på trange og små festivalområder. Vi har avansert utstyr som raskt og enkelt tømmer toalettene.

Trenger du hjelp med tømming av mobile toaletter? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

- Alltid svært behjelpelige

«Fjordfesten har hatt et samarbeid med Norva24 i mange år, og er veldig glade for det! De er alltid svært behjelpelige. Stiller til avtalt tid og hjelper oss alltid når noe uforutsett oppstår.» - Hanne Børresen, Arrangør.

Send Forespørsel