Det er stor aktivitet på Herøya Industripark i Porsgrunn, der Norva24 Grenland også holder til. Selskapet har opplevd en flott vekst siden starten i 2016, og avdelingsleder Asle Ognedal tror god kundebehandling er nøkkelen til fortsatt suksess.

Det er stor aktivitet på Herøya Industripark i Porsgrunn, der Norva24 Grenland også holder til. Selskapet har opplevd en flott vekst siden starten i 2016, og avdelingsleder Asle Ognedal tror god kundebehandling er nøkkelen til fortsatt suksess.

Bildet: På Herøya har Norva24 Grenland den utstyrsparken som trengs for å utføre både industritjenester og kommunaltekniske oppgaver.

-Vi er nok så langt mest kjent for våre industritjenester i Grenland, og jeg skal ærlig innrømme at vi er stolt over den kompetansen vi har innenfor dette feltet, men vi skal heller ikke glemme kompetansen vi har innenfor kommunaltekniske tjenester. Bl.a rammeavtalen vi har med Porsgrunn kommune krever at vi har gode mannskaper og topp teknisk utstyr. Det setter oss i stand til å løse alle oppgaver som en kommune ønsker hjelp til, enten det handler om vedlikehold av vann- og avløpsrør eller tømme.- og spyletjenester. I Grenland er det tradisjon for at kommunene selv utfører en del av de kommunaltekniske tjenestene, men vi stiller alltid opp når en kommune eller et interkommunalt selskap ringer og ber om hjelp. «Vi hjelper alltid» er mer enn et slagord også for våre 13 medarbeidere i Grenland, understreker Ognedal.
Han håper flere kommuner får øynene opp for både tømmetjenester, spyletjenester, rørtjenester og farlig avfall. Innenfor tømmetjenester handler det om kloakktømming, tømming av sandfang, fettutskillere, mobil avvanning, tømming av våte eller tørre masser og gummigranulat fra kunstgressbaner.

Kompetanse på alle fagfelt
-Jeg mener vi har spesialkompetanse på alle kommunaltekniske – og industritjenester her hos oss i Grenlandsavdelingen. Vi har dessuten et tett samarbeid med våre kolleger i alle avdelinger ved behov for økt kapasitet, utstyr eller ytterligere kompetanse.   Det holder ofte med èn telefon, så kan vi hjelpe våre kunder uansett hvilken utfordring de står oppe i, sier Ognedal.

God utstyrspark
På Herøya har Norva24 Grenland den utstyrsparken som trengs for å utføre både industritjenester og kommunaltekniske oppgaver. Her står supersugere, landets største høytrykksaggregater, kombibiler, slamsuger og spylebil til disposisjon. Alle bilene er bemannet med erfarne medarbeidere som har vært i ulike fag i en årrekke.
-Samtidig har vi sikret etterveksten med unge, nysgjerrige medarbeidere som hele tiden kommer med spennende innspill på hvordan jobbene kan utføres effektivt og trygt.

Drillet på HMS
Innenfor industritjenester mener jeg Norva24 Grenland ligger i Norgestoppen, og vi bidrar med spesialkompetanse til våre øvrige avdelinger på dette feltet. Vi har mannskaper som virkelig er drillet på HMS, og tar helse, miljø og sikkerhet på det største alvor. Det gjelder både på egen sikkerhet og på det utstyret og det miljøet vi må håndtere. Her er det ikke snakk om snarveier og lettvinte løsninger. Vi vil og skal følge regelverket til punkt og prikke og sørge for at jobben utføres i henhold til de strenge reglementene som gjelder innenfor våre tjenesteområder. Jeg tror dette er noe av grunnen til at bedrifter som Yara har oss som en foretrukket leverandør. De vet de kan stole på den jobben vi utfører og at dokumentasjonen er i tråd med hva vi faktisk til enhver tid har utført.

Kontrollert vekst
Ognedal håper den positive og kontrollerte veksten vil fortsette for Norva24-avdelingen i Grenland. -Vi fikk en flying start med store og kompliserte oppdrag allerede oppstartsåret, og dermed har vi utviklet oss raskt både kompetansemessig, økonomisk, utstyrsmessig og antall ansatte.  Det er hyggelig å kunne levere positive tall til konsernledelsen fra første dag, og jeg mener vi i «Grenlandsgjengen» har grunn til å være stolte over det vi har fått til på relativt kort tid. Vi har nå mange gode referanseprosjekter og mener også vi har bygget opp et solid rykte i området vårt så langt, avslutter en optimistisk avdelingsleder Asle Ognedal.