Norva24 vil profilere sine kommunaltekniske tjenester når konsernet er representert under Arctic Entrepreneur på Gardermoen 22.-24. januar. Dette er landets største fagtreff for kommunalteknikk og anleggsbransjen.

Norva24 vil profilere sine kommunaltekniske tjenester når konsernet er representert under Arctic Entrepreneur på Gardermoen 22.-24. januar. Dette er landets største fagtreff for kommunalteknikk og anleggsbransjen.

Bildet: Styreleder Arnstein Repstad og administrerende direktør i MEF, Julie Brodtkorb, ønsker 1700 deltakere velkommen til årets Arctic Entrepreneur. Norva24 deltar med egen stand i år.

Det er Maskinentreprenørenes Forbund som står bak   Arctic Entrepreneur, og det er femte gang arrangementet går av stabelen i sin nåværende form, men 38 år siden forløperen, Anleggsdagene, startet opp.
Totalt 112 utstillere har fått plass i The Qube, som er messeområdet til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Det er her du kan møte Norva24 sine representanter.   

Norva24 stiller med en delegasjon
på seks medarbeidere denne gang, og det understreker at konsernet anser dette fagtreffet som viktig for videre vekst. Operatører på vakumsugere og rørinspeksjonsbiler blir med for å markedsføre disse tjenestene.
-Her har vi gode ambassadører, mener markedsansvarlig Øystein Ulsnæs, som vil lede Norva24-teamet på Arctic Entrepreneur.  Norva24 har produsert to nye videoer som omhandler nettopp vakumgraving og rørinspeksjon, og som får sin premiere på Arctic Entrepreneur.

Statsministeren deltar?
I følge programmet vil statsminister Erna Solberg delta med eget innlegg på åpningsdagen under Arctic Entrepreneur 2019, men etter de siste dagers politiske hendelser tyder mye på at det kan bli endringer i programmet. Tirsdagen er utpekt som dagen for utnevning av nye statsråder, og da spørs det om et besøk på slottet vil gå foran The Qube på Gardermoen.
Dersom hun kommer og i tillegg også besøker utstillingen, tar hun kanskje turen innom vår stand. I så fall er hun hjertelig velkommen, sier Øystein Ulsnæs, med et smil. Arrangørene har i utgangspunktet også sikret seg foredrag av samferdselsminister Jon Georg Dale, og vegdirektør Terje Moe Gustavsen.

I en paneldebatt om hvordan anleggskontrakter kan gjøres mer attraktive for maskinentreprenører deltar sterke navn som Administrerende direktør MEF, Julie Brodtkorb
Avdelingsdirektør i Vegdirektoratet, Bettina Sandvin, K&M direktør Utbyggingsdivisjonen i Bane NOR, Henning Scheel, Daglig leder i Jernbetong AS, Jonas Myhr og Direktør kontrakt og anskaffelser i Nye Veier, Bjørn Børseth.

VA og anleggsdager
Tirsdagen er i sin helhet viet VA-faget og anleggsfagene med parallelle seminarer. Her blir det mye å hente også for Norva24 sine representanter. VA-relaterte tjenester er en viktig del av Norva24 sine tjenester, og vi ser et stort potensial i dette markedet, sier Øystein Ulsnæs.
Denne dagen blir det også utdeling av prisen til Årets lærebedrift ved kunnskapsminister Jan Tore Sanner. Det blir også besøk av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen i utstillingshallen.

Administrerende direktør i MEF,
Julie Brodkorb er tydelig på at VA- og anleggsbransjen er avhengig av å ha politikere som er villig til å investere i norsk infrastruktur.  Hun mener Regjeringen Solberg har prioritert dette på en utmerket måte, og den tidligere statssekretæren ved Statsministerens kontor har da også lykkes med å få flere statsråder til årets store arrangement, nettopp for å synliggjøre at MEF og Arctic Entrepreneur har viktige saker på sin agenda disse dagene.
-Det har vi i Norva24 også, understreker Ulsnæs.