Nordisk Sanering, ble etablert i 2015, og har under ledelse av Asle Ognedal allerede tatt store markedsandeler innenfor industriell virksomhet. Nordisk Sanering var tidligere en underavdeling av Østfold Høytrykk, hvor begge nå har blitt en del av Norva24. I den forbindelse har Nordisk Sanering endret navn til Norva24 Grenland, men opprettholdt Østfold Høytrykk sitt org nr og fakturaadresse.

Norva24 Grenland tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor bl.a. drift og vedlikehold, industri- og fasaderengjøring, høytrykksspyling, rørinspeksjon, betongrehabilitering og vakuumsuging. Maskinene og bilene er halve jobben, resten tar våre proffe operatører seg av. Et godt fagmiljø og redskapsinvesteringer, er en av grunnene til at vi stadig utvikler oss.

Norva24 Grenland holder til på Herøya Industripark i Porsgrunn, og vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder. Samtidig er vi stolte over å ha blitt en del av Norva24 – som gjør at vi kan tilby våre kunder enda flere tjenester og enda bedre service.

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!