Johny Birkeland Transport ble etablert i 1982, og startet opp med tjenester innen innsamling, transport og behandling av slam fra septiktanker og renseanlegg. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av miljøteknologi, og prøver å påvirke våre kunder til å velge miljøvennlige løsninger – sånn at vi bidrar positivt i miljøkampen.

I så måte er vi stolt av vårt eget komposteringsanlegg vi har etablert i Sløvåg i Gulen kommune. Våtorganisk slam fra en rekke kommuner og industribedrifter i Hordaland og Sogn og Fjordane blir hygenisert ved å tilsette trevirke slik at komposteringsprosessen kommer i gang.

Trykk på linken KOMPOSTERINGSANLEGG og les mer om denne miljøinvesteringen, hvordan dette fungerer og hvordan du kan få kjøpt jord for parkanlegg og hager.

Norva24 Birkeland er stolte av sine dyktige medarbeidere og flotte utstyr. Våre karakteristiske gule biler er lett å kjenne igjen, sammen med vår røde elefant som «aldri gjer seg». Den røde elefanten har historie helt tilbake til 1989, hvor Rune Jahrmann, en lærer i Masfjorden, synes daværende image, med kjedelige grå biler, til en så flott og robust bedrift, ble en smule trist. Han fikk da tegnet den røde elefanten som for han symboliserte størrelse, kraft, pågangsmot, slanger og snabel til oppsuging av alle typer masser. Ser du eller hører om den røde elefanten, kan du være trygg på kvalitet og service!

Johny Birkeland Transport AS og Miljøservice AS er fusjonert og blitt en del av Norva24. I forbindelse med fusjonen har vi beholdt Johnny Birkelands orgnr og endret fakturanavn for begge selskapene til Norva24 Vest AS og fakturaadresse til Sløvågen 16, 5960 Dalsøyra.

Norva24 Birkeland har kontor i Sløvåg i Gulen kommune, Odda, Stord, Haugesund, Mongstad og Straume. Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder. Samtidig er vi stolte over å ha blitt en del av Norva24 – som gjør at vi kan tilby våre kunder enda flere tjenester og enda bedre service.

Har du akutt behov utenfor ordinær kontortid – ikke nøl med å ringe vår vakttelefon!
Vi er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året!

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!