Veldig mye har skjedd siden Johny Birkeland Transport (nå Norva24 Birkeland) ble etablert i 1982, hvor vi startet opp i det små med tjenester innen innsamling, transport og behandling av slam fra septiktanker og renseanlegg. Norva24 Birkeland har i dag stort og moderne hovedkontor i Sløvåg i Gulen kommune, med avdelinger i Odda, Stord, Haugesund, Mongstad og på Straume.

Vi er ISO 9001/ISO 14001/ISO 45001 sertifisert, og markedsledende med våre tjenester i Hordaland og Sogn og Fjordane, inn mot storindustri, maritim sektor, større entreprenørvirksomhet og kommunaltekniske tjenester. Les mer om vårt mangfold av tjenester her på våre nettsider.

Vi jobber kontinuerlig med utvikling av miljøteknologi, og prøver å påvirke våre kunder til å velge miljøvennlige løsninger – sånn at vi bidrar positivt i miljøkampen. I så måte er vi stolt av vårt eget komposteringsanlegg vi har etablert i Sløvåg i Gulen kommune. Våtorganisk slam fra en rekke kommuner og industribedrifter i Hordaland og Sogn og Fjordane blir behandler her.

Trykk på linken KOMPOSTERINGSANLEGG og les mer om denne miljøinvesteringen, hvordan dette fungerer og hvordan du kan få kjøpt jord for parkanlegg og hager.

Norva24 Birkeland er stolte av sine dyktige medarbeidere og flotte utstyr. Våre karakteristiske gule biler er lett å kjenne igjen, sammen med vår røde elefant som «aldri gjer seg». Den røde elefanten har historie helt tilbake til 1989, hvor Rune Gahrmann, en lærer i Masfjorden, synes daværende image, med kjedelige grå biler, til en så flott og robust bedrift, ble en smule trist. Han fikk da tegnet den røde elefanten som for han symboliserte størrelse, kraft, pågangsmot, slanger og snabel til oppsuging av alle typer masser. Ser du eller hører om den røde elefanten, kan du være trygg på kvalitet og service!

Har du akutt behov utenfor ordinær kontortid – ikke nøl med å ringe vår vakttelefon!
Vi er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året!

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!

NGIR valgte Norva24 Birkeland – 37 år etter første kontrakt

Norva24 Birkeland har igjen fått fornyet slamkontrakten med Nordhordland og Gulen Interkommunale Renovasjonsselskap IKS (NGIR). ...

Les mer

Isak blir første lærling som tungbilmekaniker i Norva24 Birkeland

Nå er Norva24 Vest avdeling Birkeland godkjent lærebedrift for tungbilmekanikere. Isak Dingen Johansen blir Birkelands ...

Les mer

Yrkessjåfører krever sikrere E16 Bergen-Voss

Yrkessjåfører og andre veibrukere kjørte en flere kilometer lang konvoi fra Bergen til ...

Les mer

Viste bredde til flere hundre VA-operatører på Vanndagene i vest

Vanndagene er årets store møtested for fagfolk i vann og avløp fra kommuner på ...

Les mer

Norva 24 Birkeland åpner ny avdeling i Sunnfjord

Norva 24 Birkeland utvider dekningsområdet nordover på Vestlandet. En ny avdeling skal levere kommunal-, avfalls- og ...

Les mer

Sterkt kompetansesenter innen rørtjenester på Vestlandet

Her bygges Vestlandets sterkeste kompetansesenter innen rørtjenester. Bergen Rørinspeksjon går sammen med Norva 24 ...

Les mer

Kompostering av våtorganisk slam

I over 20 år har Norva24 Birkeland omdannet våtorganisk slam til flott jord for park- og ...

Les mer

Bestekompis – en gul lastebil!

Norva24 Birkeland inviterte Thorvald og mor på besøk i Sløvåg, der Thorvald fikk ...

Les mer

Borettslag – vi kommer når du trenger oss

Faste avtaler gir trygghet Norva24 har lang erfaring med å levere tjenester til borettslag. Vi vedlikeholder rø...

Les mer